egy ügyes kárpitos megmentheti bútorait

Ne váljon meg antik kárpitozott bútoraitól, csak mert a szövet
megadta magát. Kárpitos vállalkozásunk segít kárpitozott
bútorainak (antik, avagy modern), sőt annak matracának
helyreállításában.

kárpitozásEgykor az egyik legértékesebb kárpitozott bútora, mára megviselt lett? Megkopott, esetleg elszakadt a kárpit? Megfakult a színe, sőt már a rugók is elengedtek?

Hallgasson a megérzésére! Ne dobja ki! Kárpitos vállalkozásunk segít Önnek az újraélesztésben!


Néha olyan értékes antik bútorokat dobnak ki egyesek, ami egy kis felújítással akár a lakás legértékesebb tárgya is lehetne. Ön ne dobja ki értékeit az ablakon!

Miért cserélné le jó állapotban lévő, jól funkcionló antik kárpitozott bútorát, csupán mert az esztétikailag nem tökéletes?

Ha jó kezekbe adja kárpitozott bútora ismét a régi lehet.. Kárpitos vállalkozásunk eddig több száz Ügyfelen segített már. Így látjuk, hogy a kárpitozás sokkal kézenfekvőbb megoldás, mint a bútor lecserélése!

Mért éppen ránk bízza kárpitozott bútorainak javítását?

A legtöbb vállalkozó számára a kárpitozás egy megélhetés. Nálunk ez egy szenvedély, mely már több generációt is felölel családunkban.

A kárpitozott bútort elszállítjuk, és a kárpitozást egy jól felszerelt műhelyben végezzük. Az új bútort pedig tisztán adjuk át.

Kárpitos vállalkozásunk közel 40 éves múltra tekint vissza, ami idő alatt nemcsak tapasztalatot szereztünk, de könyvet is lektoráltunk.

Kötelezettség nélküli ingyenes felmérést kérhet tőlünk, hogy megismerhessen minket, és megtudhassa a kárpitozás várható költségeit.

Rengeteg tanácsunk, és tapasztalatunk van, amit szívesen megosztunk Önnek, hogy kárpitozott bútora ismét egy égköve lehessen otthonának.

A kárpitozás eredménye

Hogyan történik nálunk egy kárpitozás?

1. Első körben végzünk Önnél egy ingyenes felmérést, hogy megállapítsuk pontosan mit tehetünk a bútoráért, és ez körülbelül milyen költséggel fog járni.

2. Ha sikerült Önre jó benyomást tenni - ebben már most biztos vagyok - ismételten elmegyünk Önhöz, és a bútort a mühelyünkbe szállítjuk, hogy elkezdjük a kárpitozást.

3. Közben folyamatosan kapcsolatban vagyunk Önnel telefonon, ha esetleg kérdése, kérése lenne.

4. Akár a felméréskor, akár időközben is kiválaszthatja katalógusunkból az új kárpitot, melynek minőségében garantáltan nem fog csalódni.

5. A szép, új kárpitozott bútort tsiztán, és sérülésmentesen visszavisszük otthonába.

Tegye meg az első lépést még ma, és kérjen tőlünk egy ingyenes felmérést!


Az ingyenes felméréssel nem kockáztat

Kérjen Ön is egy ingyenes felmérést. A kárpitozás
előtt végzett felmérés teljes költségét átvállaljuk Öntől.
Ne dobja ki értékeit!

Az ingyenes felmérés száma: 0620 980 70 94 / 061 256 3260

Kérjen ingyenes felmérést akár e-mailben is. Nem kell mást tennie, mint röviden összefoglalnia problémáját, amivel kapcsolatban megkeresett minket, és telefonon megkeressük Önt az ingyenes felmérés miatt.

Kérjen ingyenes felmérést online

Az Ön neve*:


Az Ön e-mail címe*:


Az Ön telefonszáma*:


Miben segíthetünk*:


Várjuk jelentkezését az ingyenes felmérésre!